Познато је да је Мило Ђукановић, незајажљиви владар Црне Горе, у свом безумљу, очају и последњем трзају пред предстојеће председничке изборе дошао на сумануту идеју да покуша да задобије подршку тужне скупине познатије као руска опозиција у Србији.

Познато је и да је Ђукановић, посредно, преко пипака своје криминалне хоботнице, покушао да се домогне подршке и Чедомира „Подморнице“ Стојковића, па му је осим финансијске ињекције, дао сву слободу да на подгоричкој Градској телевизији, коју неуспешно води Милов сатрап Иван Вуковић, са гнушањем и гађењем говори о српском народу у Црној Гори. 

Не зна се, међутим, да је Дубравка Перовић, озлоглашена Богоугодница, недавно у првом гласу, у покушају да ухвати најгори могући тоналитет, певала очајничку песму о одборницима подгоричких градова који су о свом раду известили Одбор за дијаспору Скупштине Р Србије, док јој је терцу ударао пијани и узбуђени Чедомир зв. „Подморница“, покушавајући да се не удави у бљувотинама које је том приликом изговарао певајући са Дубравком у двогласу.

Велика је штета тужни Чедомире што Градску телевизију нико не гледа, јер би у супротном гледаоци имали прилике да виде јединствен примерак велеиздајника који за рачун туђих интереса терцира у микрофон са онима који раде против интереса српског народа, а за рачун црногорских јединки којих се ускоро нико неће сећати.  

Оставите Коментар