Ненад Чанак, денуцирани агент РДБ који је у Милошевићево време вођен као оперативна веза „Кобра“, тренутно је у изборном штабу одлазећег црногорског председника Мила Ђукановића.

Интересантно је да је Чанак незадовољан, јер га одлазећи председник Црне Горе није у довољној мери финансијски уважио. Наиме, по претходном договору, Чанку је обезбеђена новчана надокнада за повратну авионску карту, за хотелски смештај на бази полупансиона,, као и дневнице од 500 евра за учешће у раду изборног штаба Мила Ђукановића.

Међутим, када је Чанак видео како Ђукановић дели паре за куповину гласова „и шаком и капом“, Чанку су порасли апетити и покушао је да изврши ревизију претходног договора, наравно у правцу повећања новчане апанаже за њега.

За разлику од Чанка, други чланови Ђукановићевог изборног штаба из Србије, немају никаквих примедби. Ту се пре свега мисли на Чедомира Стојковића зв Чеда подморница и Бобана Богдановића зв Кепец, који не излазе из хотелске собе, и који ће ове изборе у Црној Гори памтити по проведеној ноћи у подгоричком ургентном центру, због међусобно поцепаних ануса.

Наш портал ће наставити са избалансираним извештавањем о другом кругу председничких избора у Црној Гори, поштујући све принципе и начела објективног новинарског информисања.

Оставите Коментар