Ово за „Ало!” открива лидер Покрета снага Србије Богољуб Карић, који је, како сам каже, добар пријатељ са Трампом већ 30 година!

– Трамп је човек чија победа представља наду за цео свет, не само за амерички народ. Он ће вратити амерички сан, који су уништили политички јастребови у последњих 30 година.

Где год су стигли, они су уместо политике мира и заједништва сејали страх и силу. Освајали су свет не економијом, него авионима и тенковима.

Такву Америку Трамп неће. Он ће ослободити свет страха од Америке, али и грађане САД страха од свакодневних терористичких претњи – оцењује Карић и истиче да се ствара нова осовина Вашингтон-Берлин-Москва, која ће допринети миру у свету.

– Мој пријатељ Трамп већ је најавио могућност да се са Владимиром Путином сретне у Србији, а наша земља то мора да искористи и да буде посредник за самит двојице светских лидера у Београду.

Верујем да ће то премијер Вучић успешно организовати, као што је успео да подигне Србију са дна и поведе је у напредак. Ја могу да седнем и са Путином и са Трампом и да лобирам код њих за Србију – поручује Карић.

На конкретно питање шта Србија добија победом Трампа, он узвраћа да ће савсим сигурно бити заустављена политика разбијања наше земље коју су водили албански и хрватски лобисти у Вашингтону.

– Трамп жели Србију која ће бити кључни фактор у региону и која ће бити партнер и САД, и Русије, и Кине.

Ми имамо његову потпуну подршку, он је то чак најавио у својој кампањи, да се мора преиспитати питање независног Косова. Време је да искористимо руку која нам се пружа из Вашингтона. Тамо на власт сада долазе људи који воле Србе и Србију.

Могу да вам откријем и да ће нови државни секретар вероватно бити мој добар пријатељ, не могу још да кажем његово име јер избор није готов, али сам скоро сигуран да ће он бити на том месту – каже Карић.

Лидер ПСС-а наглашава и своје заслуге за Трампову победу, подсећајући да је нови председник управо водио кампању „ланци и катанци”, попут некадашње његове.

Прочитајте још: СПРДАЧИНА ДЕВЕНПОРТА СЕ НАСТАВЉА: Погледајте коју му је песму у сали Шешељ пуштао са свог мобилног телефона! (ВИДЕО)

НЕВЕРОВАТАН СКАНДАЛ НА ТДИ РАДИЈУ – ВОДИТЕЉ ПОБЕСНЕО КАД СЕ ЈАВИО ХОМОСЕКСУАЛАЦ: Поп срушио камеру – је*аћу ти…

ЗЛОЧИНИ ДОШЛИ НА НАПЛАТУ: Србија доставља доказе новом суду, почиње кошмар ОВК терориста!

Извор: Ало

Advertisements