Више од месец дана је прошло откад је у Бечићима у саобраћајној несрећи погинуо Милош Вукомановић (25), док је његова вереница Снежана Рудинац (24) тешко повређена.

Емини Адровић тада је одређен притвор од 30 дана због сумње да је у Бечићима изазвала тешку саобраћајну несрећу у којој је погинула једна особа, док је друга тешко повређена.

Како је притвор од 30 дана истекао, из Основног државног тужилаштва у Котору су рекли да се Емина Адровић и даље налази у затвору.

Према последњим информацијама, осумњиченој Емини Адровић је одређено јемство, односно кауција, уз помоћ које, уколико исплати, може да изађе на слободу!

– Судија Данијела Самарџић 20. августа донела је решење којим се прихвата понуђено јемство уписом хипотеке у износу од 218.662 евра по непокретности уписаној у КО Богетићи, површине 242.958 метара квадратних, власништво Вукчевић Веселина, као замена за притвор. На ово решење жалбу је уложио ОДТ Котор, те су списи предмета ради одлучивања достављени Вишем суду у Подгорици 23. августа. Уколико одлука о јемству буде потврђена, односно након правоснажности решења, Управа за некретнине ПЈ Никшић ће извршити упис хипотеке у корист Основног суда у Котору на предметној некретнини, а уколико се окривљена не одазове на први уредан позив суда, а изостанак не оправдава, ако се буде спремала за бекство или ако се појави неки други разлог за одређивање притвора, јемство ће се укинути, а против окривљене Адровић Емине ће се одредити притвор, пише Србија данас.

Емина Адровић, Фото: Facebook
Емина Адровић, Фото: Facebook

Рочиште за потврђивање оптужнице Емине Адровић је заказано за 28. август ове године.

Незваничне информације су да је Емина Адровић возила брзином од 120 километара на час када је налетела на млади пар. Вереници су наводно покушавали да пређу улицу на пешачком прелазу, који више није у функцији, када је на њих из правца Будве налетело Еминино возило.

Преживела Снежана Рудинац налази се већ 40 дана у болници у коми, а њено стање је након задобијених повреда веома тешко. У саобраћајној несрећи задобила је повреду главе, потколенице, натколенице и грудног коша и због тих повреда се још налази у коми, иако се почетком августа пробудила на трен и питала за вереника.

Извор: alo.rssrbijadanas.com

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here