Више од сто дана незадовољни грађани Шапца предвођени СНС-ом, протествују против актуелне власти, а градоначелник Шапца, Небојша Зеленовић крије се од сопствених суграђана! Не одговара на бројна питања која му се постављају, нити му пада на памет да поднесе оставку, коју траже окупљени грађани.

Ми нисмо исцрпљени, нити ћемо одустати од својих захтева за сменом власти у нашем граду – рекао је Слободан Поповић, директор шабачке болнице и наставио у истом стилу: – Ове наше протесте крунисаћемо победом на изборима на пролеће. Они никада нису били слабији, а ми никада јачи, јер су сами себе деградирали. Они руше знакове, упадају у телевизију и због тога им рејтинг никада није био слабији. Наши грађани знају да ћемо урадити све за њих, јер смо људи од карактера. У недељу нас чекају избори за Савет месне заједнице у Накучанима. Они чак не могу да саставе листу коју би грађани подржали, јер немају кадрове, а не излазе из овог села. Покушавају да опструишу аутопут Рума – Шабац и брзу саобраћајницу од Шапца до Лознице.

Поповић је бројним суграђанима додао и то, да знају грађани да ће, када се изгради аутопут, до Београда стизати за 45 минута, а до Новог Сада за само 35 минута. Аутопут довешће нове инвеститоре, отворити нова радна места и подићи стандард сваког од њих.

Они кажу да ми немамо наводно способне људе, а ми им поручујемо да нећемо мучити људе, стављати им кесе на главу нити узимати коверте. Средићемо спортску халу, стадион, направити паркинг, топлану на био-масу, изградити отворени базен, спасити од пропасти презадужена јавна предузећа. Урадићемо све оно што они годинама обећавају и лажу. Реконструкција болнице стоји због неодговорног понашања градске власти. Канцеларија за јавна улагања чека пројекте које нису у стању да понуде – каже Слободан Поповић, директор шабачке болнице.

Народни посланик др Бобан Бирманчевић, рекао је да је одавно прошло време када су Душан Петровић, Небојша Зеленовић требали да нестану са политичке сцене овог града.

Дошло је време да им се захвалимо и да их након избора сведемо на праву меру коју заслужују, а то је нула колико ће добити поверења. Нећемо заборавити ни Душана Петровића, ни Зеленовића, али ни његове коалиционе партнере које предводи Совраније Чоњагић и Жоја Вулетић. Када је Душан Петровић упропастио све у Шапцу, отишао је у Београд и упропастио је привреду, пољопривреду, правосуђе. У својој немоћи Небојша Зеленовић напада новинаре Коперникуса, зато што нема одговоре зашто Шабац не иде напред, зашто асфалтирају већ асфалтиране улице. Зеленовић је „лопов који је крао паре из буџета“!? Побегао је из зграде Градске управе! То су политичке кукавице које су се сакриле у згради Архива и наговарају грађане да не изађу на изборе, Они који верују у Србију, Александра Вучића и СНС ће изаћи на изборе. Од када је Александар Вучић дошао на власт, Србија има домаћина који мисли о свакоме и у Суботици, Београду, Новом Саду, али и о људима у Мајуру, Церовцу, Мрђеновцу – То је прави човек, а ова власт је лоповска, јер краде из буџета.

Зеленовићу смета истина да га нико не подржава. Њихова политика је мрзим Вучића. Они у ствари немају политику, немају странку. Они мрзе Вучића, али имају проблем са народом, јер га народ воли! Ми чекамо нове изборе, а они ће добити оно што су заслужили- рекао је на протесту грађана народни посланик др Бобан Бирманчевић.

Е. Е.

Оставите Коментар