БЕОГРАД – Сасвим је очигледно да је протест доживео фијаско и да сада мора да се спонзорише да би се оправдао новац који долази са Запада, саопштио је данас Независни студентски покрет и позвао младе да не наседају на провокације разних анти-српских организација које не желе добро својој земљи.

„Какви су то ‘спонтани’ студентски протести, када се на те ‘спонтане’ протесте људи позивају преко рекламираних фејсбук страница направљених баш у те сврхе? Ко финансира то ‘спонтано’ рекламирање на фејсбуку, је л’ се тако ‘спонтано’ окупљате по граду?“, пише у саопштењу.

Независни студентски покрет истиче да је народ схватио о чему се заправо ради и неће више да долази на протесте разних Сорошевих организација, јер су схватили да они само манипулишу масом и младим људима.

Људи су схватили шта се заправо дешава и не желе да шетају са „жутом патком“, Женама у црном, Анитом Митић и политичарима који су ову земљу упропашћавали годинама, додаје се у саопштењу.

„Они који желе да Србију уведу у НАТО и да уведу санкције Русији. Они који желе да прогласе Републику Српску за геноцидну творевину. Са њима никада нећемо шетати, а неће ни већина грађана Србије“, поручује Независни студентски покрет.

Извор: Танјуг