Поп певачица Јелена Томашевић била је овог викенда специјалан гост на свечаној церемонији затварања 5. Међународних војних игара, највећег и најбоље организованог војно-спортског такмичења у свету, на коме су учествовали и припадници Војске Србије.

Српска поп певачица је у Русију стигла на позив руског Министарства одбране, а својим фантастичним наступом на великој сцени Парка Патриот, недалеко од Москве, одушевила је министре, начелнике генералштабова и представнике војног врха земаља-учесница Игара, као и припаднике Оружаних снага из 39 земаља из Европе, Азије, Африке, Централне и Латинске Америке.

Томашевићева је наступила са ансамблом песама и игара Руске армије „Александров“, а такође је извела и своју песму „Оро“, са којом је 2008. године на „Евровизији“ у Београду заузела високо шесто место.

Из првог реда Јеленин наступ је пратио и министар одбране Русије Сергеј Шојгу, који је поздравио певачицу срдачним аплаузом.

Српска певачица се на руском језику захвалила Шојгуу на позиву да учествује на затварању Војних игара, као и за могућност да наступи са познатим ансамблом „Александров“, што је измамило осмех на лицу руског министра.

Наступ српске поп звезде коментарисан је и након свечане церемоније затварања Игара, а руски новинари јој предвиђају блиставу каријеру у Русији – „уколико то она пожели“.

„Не знам, то код мене не иде плански. Све ми се ствари дешавају изненада, као и ова сарадња са ансамблом „Александров“. Нити сам ово очекивала, нити сам могла да претпоставим да ће се ово десити, тако да је врло могуће да ћу у будућности чешће сарађивати са руским колегама, а моја жеља је, наравно, и са хором „Александров“. Било би заиста лепо да се то догоди, а мислим да се паралелно може и у Србији и овде направити каријера – рекла је Томашевићева за руске медије.

Оставите Коментар