Војник Ненад Башић Палковић (46) из Бајмока, старији водник у касарни „Аеродром“ у Сомбору, преминуо је у понедељак ујутру од последица вируса корона

Страшне вести супрузи Зорици јављене су око сати ујутру.

  • Није се пробудио из коме. Не знам шта да кажем, не могу да поверујем у то што сам чула – грцајући каже нам Зорица. – Његове колеге из војске сређују све, у уторак ће га донети, а сахрана ће највероватније бити у среду, пишу Новости.

Прекаљени војник, старешина чувен по звању и поштовању, учесник свих ратних сукоба на овим просторима и носилац пет одликовања, вирусом ковид 19 заразио се извршавајући своју дужност током ванредног стања. Он и његове колеге били су ангажовани на пријему великог броја наших људи из иностранства, а потом и на припремању смештаја.

Kако је недавно испричала његова супруга висока температура се јавила 31. марта. Терапија није дала резултате, па је већ 7. априла потврђено да је заражен вирусом корона и хитно је послат у Kлинички центар Војводине. Последњих недељу дана био је у индукованој коми, на респиратору, јер плућа никако нису могла да поврате функцију. Нажалост, корона је била јача од сваког метка.

Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here