Народни посланик Владимир Ђукановић у свом подкасту “Анализа стања: Лажна брига за животну средину” рекао је да лажни еколошки покрети широм света, па и у Србији, служе за привредну дестабилизацију неке земље и за урушавање власти.

Како је Ђукановић рекао иза таквих покрета стоји озбиљан лоби и новац.

  • Наводни еколошки покрети који широм света, па и у Србији, ничу као печурке после кише, служе искључиво за привредну дестабилизацију неке земље или за урушавање неких власти које нису по вољи лево-либералних круга који харају светом. Нико од чланова тих покрета везе нема са екологијом, али разним манипулативним методама они врше узбуну према грађанству које се најчешће из незнања диже на побуну што и јесте главни циљ оних који плаћају ове покрете – рекао је Ђукановић.

Србија се са тим несрећним покретима све више суочава и како време пролази имаће све веће и веће проблеме, истакао је народни посланик.

  • Озбиљан лоби и новац стоји иза њих, а њихово деловање понекад се граничи и са такозваним еколошким тероризмом, а све се одвија под плаштом стварања неког новог Марксизма увијеног у такозване зелене агенде – казао је Ђукановић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар