Тања Ђукић, српска манекенка коју је зверски претукао Турчин Чагри Тортоп с којим је последње две године била у емотивној вези и живела у истом стану у Истанбулу, огласила се на друштвеним мрежама.

Gepostet von Tanja Djukic am Freitag, 25. August 2017

„У Турској ми није пружена апсолутно никаква помоћ! Он чак није приведен! Родитељи су дошли по мене, поднели смо кривичну пријаву и налазим се у Србији“, написала је манекенка на свом Инстаграм пофилу.

Тања Ђукић је медијима испричала да је успела насилника да убеди да га неће пријавити, као што није ни претходних пута, само да све забораве и изађу напоље. Када је коначно пристао, ставила је наочаре за сунце и прекрила модрице, а чим је откључао врата, Тања је побегла у оближњи кафић одакле је позвала полицију.

After contest ''relax'' ???

Gepostet von Çağrı Tortop am Montag, 17. August 2015

Манекенку је насилник унаказио у њиховом заједничком стану у насељу Ортакој у Истанбулу, а мотив је наводно била његова патолошка љубомора.

Иначе, на Тањим профилима на друштвеним мрежама не могу се видети фотографије с Чагријем, док Турчин на свом Инстаграму ипак има слике са, сада већ бившом девојком.

Gepostet von Tanja Djukic am Mittwoch, 7. September 2016

Фотографије је објавио крајем маја, а делују као срећан и складан пар.

--

Leave a Reply