Тања Ђукић, српска манекенка коју је зверски претукао Турчин Чагри Тортоп с којим је последње две године била у емотивној вези и живела у истом стану у Истанбулу, огласила се на друштвеним мрежама.

„У Турској ми није пружена апсолутно никаква помоћ! Он чак није приведен! Родитељи су дошли по мене, поднели смо кривичну пријаву и налазим се у Србији“, написала је манекенка на свом Инстаграм пофилу.

Тања Ђукић је медијима испричала да је успела насилника да убеди да га неће пријавити, као што није ни претходних пута, само да све забораве и изађу напоље. Када је коначно пристао, ставила је наочаре за сунце и прекрила модрице, а чим је откључао врата, Тања је побегла у оближњи кафић одакле је позвала полицију.

Манекенку је насилник унаказио у њиховом заједничком стану у насељу Ортакој у Истанбулу, а мотив је наводно била његова патолошка љубомора.

Иначе, на Тањим профилима на друштвеним мрежама не могу се видети фотографије с Чагријем, док Турчин на свом Инстаграму ипак има слике са, сада већ бившом девојком.

Фотографије је објавио крајем маја, а делују као срећан и складан пар.

Оставите Коментар