Радуловић је Црну Гору практично назвао колонијом, а тамошњу власт окарактерисао као потпуне слуге странаца.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Председник покрета Доста је било Саша Радуловић оштро је реаговао након што је у Скупштини Црне Горе смењен министар Владимир Лепосавић усвојена Резолуција о Сребреници.

Радуловић је Црну Гору практично назвао колонијом, а тамошњу власт окарактерисао као потпуне слуге странаца.

  • Овако то изгледа када ти колонизатор саставља владу и пише „историју“. Није довољно „освјежило“. Мораће поново. Гласачи морају да науче да кажњавају политичаре на изборима и у шта се могу изродити „нови новцати“ људи који се од никуд појаве на челу листе – написао је Радуловић.

Подсетимо, Скупштина Црне Горе усвојила је на предлог Бошњачке странке Резолуцију у Сребреници којом се осуђује геноцид почињен у том насељу.

Иако не постоје правни и научни докази о геноциду, нити је на нивоу општине и насеља попут Сребренице могуће извршити геноцид, ова вишедеценијска агенда о геноциду у Сребреници спроводи се свеобухватно уз подршку западних сила, земаља у региону које своју политику заснивају на србофобији и делу медија, продане интелектуалне елите, квази елите, политичара и јавности у Србији.

Циљ је створити дежурног кривца од Србије и наметнути колективну кривицу српском народу који ће потом бити експлоатисани у сваком погледу, а све је део ширег плана ревизије историје који се увелико спроводи.

Оставите Коментар