Текст у целости преузет са embargo.rs

Лепо је, што се коначно огласио у јавности Небојша Стефановић, после изјашњавања огромног броја општинских одбора широм Србије, који једногласно траже све његове оставке, партијске и државне! Лепо је и што је коначно стиснуо петљу и одговорио данас на непријатно новинарско питање, шта ће учинити, после одлуке партијске базе…

Додуше, још увек неки општински одбори у Београду ( Палилула, Звездара…) или се не изјашњавају или јавно не саопштавају своју одлуку?! У посебну категорију треба ставити вождовачку расправу као једини ( за сада) одбор у коме је било полемичких тонова, који су чак по неким причама довели до тога да је прва дама општине понудила и оставку?!
Kако год било, а било је јасно и гласно у скоро свим одборима широм Србије, да Небојшу Стефановића више не желе у својим редовима!
И када то сада цела Србија зна, коначно се огласио проказани министар војни.. Али, његов одговор директно указује да се Стефановић још увек нада “ хепи енду”, спасењу, попут покислог миша после велике бујице…
Рече данас гласно и јасно министар војни, да ће се све знати после разговора са Вучићем? Шта његовој партијској бази и свим грађанима Србије значи тај одговор: Само једно!
Да Небојшу не занима превише шта база прича? Брига га, шта траже они који су све партијске функционере довели и поставили ту где јесу?! Kакво бирократско бахаћење?
Њега и даље само брине став лидера странке и председника Србије? За друге га “ боли уво” нити се око тога узбуђује…
А, то значи следеће: да Стефановић из свега до сада није извукао АМА БАШ никакву поуку! Што опет даље значи да га само и једино занима воља и одлука једног човека?! Данима и ноћима га мучи само једно: да ли се шеф одљутио, односно да ли му је опростио? Јер и даље многи његови спавачи у странци и на државним функцијама, грозничаво чекају “ да ли је њихов шеф преко стао”? Додуше, они који одавно Стефановића називају шефом, данима лансирају “ проверену причу”, како му је све опроштено и како ће све лећи као да се ништа и није десило?!?
Наравно да то није истина нити ће се тако нешто и десити: Нико не састави поломљено, нико не опорави разбијено!
Онај ко се ватром “ играо, од ње се и испекао”….
П.Ј.
П.С. То што Стефановић чека неки сусрет са само једним човеком из партије, само је још један доказ “ да је на линији” са онима који због новонастале ситуације СНС прозивају да се служи стаљинистичким методама извршавајући вољу једног човека…

Текст у целости преузет са embargo.rs

Оставите Коментар