Осуђени педофил Џефри Епстајн, затвореник високог профила у америчком притвору, недавно је пронађен мртав у својој затворској ц́елији на Менхетну под веома сумњивим околностима.

То се догодило дан након што је у јавност пуштено две хиљаде претходно запечац́ених судских докумената који укључују случајеве злостављања деце од стране Џефрија Епстајна.

У документима је описано како је Бил Kлинтон одржавао приватну забаву на Епстајновом педофилском острву.

Бил Kлинтон је путовао најмање 27 пута приватним авионом Џефрија Епстајна. Вец́ина тих летова наводно је била са малолетним девојкама. Име Хилари Kлинтон такође је било присутно у Епстајновој црној књизи шест пута.

Упркос претходног покушаја његовог самоубиства пре само три недеље, затворски стражари прескочили су потребне 30-минутне провере Епстајнове ц́елије. Нашли су га мртвог.

Постоје тврдње за сада непроверене да су камере које су контролисале ћелију у којој је био Епстајн биле искључене пола сата и да не садрже време његовог самоубиства нити ко је прилазио ћелији у то време.

Амерички председник Доналд Трамп ретвитовао је алузију сатиричара-конзерватива Теренса Вилијамса да је Епстин располагао компромитујућим материјалом против Kлинтона и због тога је заинтересован да он (Епстин) „не пропева“. Истовремено сенатор Марко Рубио је сугерисао исти то, а и његов статус је поделио председник САД.

Оставите Коментар