Политички аналитичар и предсједник покрета Слобода народу Бошко Вукићевић подсјетио је да ће за неколико дана бити годишњица агресије НАТО-а на нашу земљу и народ.

Каже да га је обрадовао јучерашњи званични податак који је изнио, нико други већ Генерални секретар НАТО-а, према којем је и даље убједљива већина грађана Црне Горе против чланства наше земље у тој војној организацији

Политички аналитичар и предсједник покрета Слобода народу Бошко Вукићевић подсјетио је да ће за неколико дана бити годишњица агресије НАТО-а на нашу земљу и народ.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Каже да га је обрадовао јучерашњи званични податак који је изнио, нико други већ Генерални секретар НАТО-а, према којем је и даље убједљива већина грађана Црне Горе против чланства наше земље у тој војној организацији.

„То је за мене и лична сатисфакција, имајући у виду да сам, заједно са Покретом Слобода народу, организовао највећи број протеста против приступања наше земље НАТО-у, уз свакодневну кампању коју смо имали на друштвеним мрежама и медијима, уз све друге организације и партије које су имале исти циљ“, каже Вукићевић.

Оборени режим је, истиче, угурао нашу земљу у НАТО на нелигитиман начин, противно вољи грађана.

„Нова власт је, и поред тога што је огромна већина народа који ју је гласало противна НАТО-у, направила уступак најмањој чланици побједничких коалиција, и као компромисно решење потврдила спољнополитички курс обореног диктаторског режима, а самим тим и чланство у НАТО-у“, каже Вукићевић.

Према његовим ријечима, таква одлука мораће бити преиспитана након првих слободних избора у Црној Гори, односно мораће се понудити избор грађанима да на слободном референдуму одлуче да ли наша држава треба да буде чланица НАТО-а.

„Увјерен сам да ће одлука грађана бити – НЕ! Јер, како можеш бити дио нечега што је убијало твоју дјецу? То би било неморално и цивилизацијски неприхватљиво. Ово је транзициони период, када се морају прогутати неке „кнедле“ усљед уцјењивања политичких експонената који су под контролом иностраног фактора. Али након учвршћивања демократије у Црној Гори, све ће доћи на своје мјесто. Никад у НАТО – Слобода народу“, поручио је Вукићевић.

Оставите Коментар