Писмо преносимо у целости.

Гледајући синоћ документарни филм „Бомбардовање – жртве рата“ на РТС, нисам могла, а да не реагујем на НЕИСТИНУ о тзв. масакрима које су Срби извршили над албанским цивилним становништвом, а која се пласира на нашој националној телевизији.

Ево неки од докумената (доле погледајте слике) који представљају несумњиви доказ да су “злочини“ над албанским „цивилима“ у Избици, Подујеву, Великој Круши, Сувој Реци, Бистражину, Резалу, Ћушки, Ратишу као и РАЧКУ наметнути СРПСКИМ СНАГАМА и Србима и ДА ИХ НИКАДА НИЈЕ НИ БИЛО! (Према документацији УНМИК-а Хамди Незири нестао је 8.05.1999.године. Према истом извору тело је пронађено и ексхумирано дана 13.09.2000. у селу Јуник од стране тима шпанских форензичара. Вођа тима Марк Гасиора представио се као стручњак Уједињених Нација који је на простор Косова и Метохије дошао посредством хуманитарне организације. У потврди одељења за правосуђе канцеларије са судску медицину види се да је Незири Хамдија идентификован као леш пронађен у масовној гробници у Батајници. А према сазнањима француског црвеног крста Незири Хамдија је лице које се у подацима Међународног црвеног крста води у досијеу несталих лица од децембра 2006. године. Према том извору последњи пут је виђен 10.05.1999 у Куксу ,север Албаније). Како је то могуће да су Срби начинили страшан геноцид над Албанцима на Косову и Метохији па су Албанци у периоду од два века од маргиналног постали бројчано доминантно становништво???!!! А Албанци нису начинили геноцид над Србима,па су Срби од доминантног постали бројчано маргинално становништво????!!!!!

Фото: Јефимија Ђиновић
Фото: Јефимија Ђиновић

Као доказ о подмуклој злоупотреби лешева који су закопавани код језера Перућац, у Батајници, Рудници код Рашке, Петровом селу,прилажем вам једну од изјава проф. др Ђорђа Алимпијевића који је био присутан на ексхумацији и обдукцији на локацији Батајница. У Батајници и осталим гробницама се налазе лешеви Албанаца који су умирали годинама пре рата, због старости, болести, а који су чувани чак много година у хладњачама у Албанији,потом је у њих пуцано, а онда су пребацивани у масовне гробнице по Србији, бацани су у јаме, језера, реке, али су то све чинили сами Албанци уз свесрдну помоћ великих сила. То је било покриће за будућа протеривања,силовања деце и жена, за свирепа убиства које су над Србима вршили УЧК терористи.

Фото: Јефимија Ђиновић
Фото: Јефимија Ђиновић

Још један доказ о намештеном злочину који се приписује српским снагама.Наиме у документу БЦС, 4 лица албанске националности (Haziri Xhavit,Kurtaj Mustafa,Shal Harif,Leku Ramiz) су наведена као страдала лица од стране српских снага 1998.године. На основу сведочења Тахира Земаја припадника ФАРКа (терористичке организације “Републике Косово“) које је изнео у својој књизи, утврђено је да су горе наведена лица убили припадници ОВК. Тахира Земаја су након овог сведочења убили припадници озлоглашене ОВК 2003. године.

Ових дана актуелна је прича о усвајању Резолуције “о геноциду Србије на Косову“ на скупштини самопрокламоване косовске владе и оснивање суда за ратне злочине са седиштем у Приштини.

Фото: Јефимија Ђиновић
Фото: Јефимија Ђиновић

За Резолуцију гласају терористи пресвучени у политичка одела чије су руке крваве до рамена!!! То је морбидна порука самозване власти у Приштини.

Поуздано знам,да се НАТО злочин над албанксом колоном у Бистражину код Ђаковице и Кориши код Призрена код самозваних власти у Приштини обележавају као српски злочини.

Фото: Јефимија Ђиновић
Фото: Јефимија Ђиновић

Из овога видимо да се Србима поред ОВК злочина ,намећу и злочини НАТО алијансе. Разлог за то је познат!

Овим путем позивам ауторе филма Филипа Шварма и Радослава Ћебића као и Зорана Стијовића да учине демант, извине се за ОБМАЊИВАЊЕ јавности и направе истинити филм о злочинима Арбанаса над Србима, рецимо у озлоглашеној касаби Кукс, на северу Албаније у којој су Србима вађени органи или о етноциду, о убиству 14 српских жетеоца у Старом Грацку код Приштине у јулу 1999. године које КФОР није дошао да обебеђује на имању и ако су их мештани звали 3 пута….И тако бих могла да набрајам монструозне злочине шиптарских терориста до сутра.

Фото: Јефимија Ђиновић
Фото: Јефимија Ђиновић

Такође бих замолила РТС да више не приказује игране филмове као што су “СПОРАЗУМ“ (редитељ Предраг Радоњић) и „ЕНКЛАВА“ (редитељ Горан Радовановић) који приказују како Албанци поштују дату реч а Срби не, пре свега заборављајући на српског јунака Милоша Обилића који је стајао на својој речи,како Албанци имају већу љубав према Косову и Метохији од нас Срба којима су Косово и Метохија родно место,а сви добро знамо да је 80% дањашње албанске популације досељено на Косово и Метохију из Албаније у време Јосипа Броза Тита!Немојте наше убијене жртве,убијати поново,молим вас!!!

Хвала!

У име прогнаних Срба са Косова и Метохије и у име иницијативног одбора Отаџбински фронт – Јефимија Ђиновић из Ђаковице.


Део документације у којима се налазе подаци страних обавештајних служби и организација коришћен из књиге “Зашто ћутиш Србијо“ аутора Југослава Петрушића и Стевана Ђуровића.

Оставите Коментар