Вечерас је у амфитеатру новосадског СПЕНСА настављен рад ванредно заказане Скупштине фудбалског клуба Војводина на којој је било предвиђено изгласавање поверења актуелној Управи.

Потпредседник Скупштине Драган Вељков утврдио је број присутних делегата 27 од 55 што није било довољно за одржавање ванредне седница Скупштине клуба.

После утврђивања кворума присутнима је пуштен кратак документаран филм у којем је приказано обраћање Душана Бајатовића актуелног члана Управног одбора који је по доласку на ту функцију обећао финансијску стабилизацију клуба и успешне спортске резултате.

По завршетку документарца присутним делегатима и навијачима обратио се председник клуба љубитеља навијача фудбалског клуба Војводина Борис Приселац који је присутне упознао са никада тежом ситуацијом у којој се клуб налази подсетивши да је од доласка актуелне Управе у прелазном року доведено 16 играча чији је цех највећи у досадашњој историји клуба, а да су том приликом даване огромне своте новца за довођење играча и комисије.

Да је систем у расколу сведочи чињеница да је тим напустило 5 врхунских фудбалера и омладинских репрезентативаца али и 7 тренерских стручњака. Најбоља слика кризе у клубу је скор у домаћем такмичењу где је Војводина нанизала 4 узастопна пораза примивши 14 а давши само 1 погодак те се тренутно налази на 8. позицији табеле. Члановима Управе замерена су и празна места у свечаној ложи стадиона током утакмице са Црвеном звездом.

Навијачи и чланови Скупштине затражили су овом приликом да се град Нови Сад и градоначелник Милош Вучевић укључе у решавање актуелне кризе у клубу.

Оставите Коментар