Нова геј афера потреса Србију! Пјотр Никитин лажни руски опозиционар у Београду, а заправо агент руске службе ФСБ, тренутно се налази на лечењу у оквиру једне од приватних клиника (назив и адреса клинике су познати редакцији).

Подсећамо да је Никитин хитно оперисан у ректалној регији, због повреда које му је током хомосексуалног односа нанео интимни партнер тзв. новинар Милан Мића Јовановић, председник НВО „Форум за безбедност и демократију“.

Међутим, Никитин је у међувремену сазнао да је момак у којег је лудо заљубљен Урош Станић, ушао у нови ријалити шоу „Елита“, а да при томе није желео да са Никитином проведе „опроштајно вече“.

Лекари су се запрепастили, а може се рећи у уплашили Никитинове реакције када је увидео да је његов Урош ушао у ријалити, због чега је испуштао неартикулисане крике, претећи да ће извршити самоубиство.

Ова хомосексуална веза између Пјотра Никитина и Уроша Станића била је непознаница и за истраживачке новинаре из наше редакције, због чега ћемо се овом темом свакако детаљније бавити у наредном периоду и о томе објективно и истинито информисати ширу јавност, као што је то био случај и до сада.

Оставите Коментар