Лажни руски опозиционар Пјотр Никитин (агент ФСБ) запао је у још дубље финансијске проблеме.

Наиме, Никитину је писац Владимир Арсенијевић, екстремни Хрват из Пуле, који већ дуги низ година живи у Београду, својевремено понудио заједнички инвестициони пројекат, а који је недавно доживео фијаско.

Арсенијевић је заправо планирао да са Никитином отвори још један угоститељски објекат по моделу већ постојећег који се иначе налази у власништву Арсенијевића, атрактивног назива „Крокодил“, ул. Карађорђева бр. 43, Београд.

План је био да Никитин обезбеди локал уз помоћ украјинског амбасадора Владимира Толкача. Занимљиво је да је амбасадор Толкач пре ступања на дипломатску дужност у нашој земљи, дужи временски период био хоспитализован на једној од државних неуропсихијатријских установа у Кијеву, о чему је украјинско министарство спољних послова и званичним путем обавестило српске колеге.

Међутим, невезано од тога, Толкач очигледно, или није желео или није могао, да одржи обећање дато Никитину, због чега је започет пирамидални процес његове финансијске пропасти.

Како би покушао да се спаси од потпуног банкрота, Никитин се недавно задужио код лица из криминогене средине која се баве зеленашењем, не би ли неким чудом успео да се спасе.

Из наведених разлога молимо све људе добре воље и широког срца да помогну новчаним прилозима овог храброг руског опозиционара, на његовом путу денунцирања и разарања оно мало руске опозиције и укронациста што је остало у Београду.

Оставите Коментар