„Неко мора да буде и пастирски пас који помаже чобанину да потера овце на клање.“ Овим речима жестоко је на свом Твитер налогу одговорио Никола Којо лидеру Покрета слободних грађана Саши Јанковићу, који је у часопису Недељник прозвао познатог глумца и бившег члана овог покрета.

Наиме, Јанковић је у интервјуу грубо напао „једног“ глумца, не именујући га, иако је из његових речи јасно да се ради о Николи Коју, човеку који је међу првима приступио, али и напустио Јанковићев ПСГ.

Овај покрет, познат по томе да својевремено окупио бројна позната имена из света уметности и спорта, остао је, захваљујући погубној политици Саше Јанковића, без већине ових чланова, што несрећни лидер никако не може да им опрости.

Тако је у разговору за Недељник искористио прилику да оплете по бившем саборцу, називајући његово окружење стадом, чиме је алудирао на Којин филм и серију „Стадо“.

– Има нешто интересантно са онима који су отишли: отишли су, а никако да оду. Никако да забораве покрет. Један глумац, елоквентан дозлабога и морална громада, сачекује ме на сваком ћошку и чим види прилику сручује на мене своју гомилу талента. Када је почео, добио је емитовање свог редитељског првенца на режимској националној ТВ фреквенцији. Пауза, нови напор – ето му и серије. Са срећом му било, ја нисам део стада! – рекао је Јанковић у интервјуу за Недељник.

Никола Којо је одмах узвратио ударац и на свом Твитер налогу написао:

„Па нормално да није део стада? Неко мора да буде и пастирски пас који помаже чобанину да потера овце на клање…“

Затим је у преписци са још једним чланом ПСГ на истој друштвеној мрежи објаснио:

„… није ту ни било брака. То је био покушај да нас све искористи. И доста је успео у томе.. ал да је бивши, бивши је…“

Ана Вушовић Марковић

Оставите Коментар