Опозициони лидер Никола Сандуловић похвалио се на Твитеру како је за годишњицу самопроглашеног Косова био угошћен од стране албанског сепаратисте и терористе Аљбина Куртија.

Он је ту заједно са институционалним лидерима тзв. Kосова, опозицијом, председником Албаније који је отишао да ода почаст раду палих на Дан независности.

Сандуловић је изјавио да је он политичар који подржава независност тзв. Kосова и који је дошао да понуди историјско решење, као пример за друга решења у Европи.

Сандуловић је такође дао изјаву за албанске медије где је молио Албанце да му опросте због свих наводних српских злочина над њима на простору Косова и Метохије.

Честитајући Kуртију Дан независности, Сандуловић је јуче рекао да је независност Kосова историја која је завршена 1999. године.

Иначе Никола Сандуловић, некадашњи припадник обезбеђења премијера Србије Зорана Ђинђића, познат је по антисрпским изјавама. Пре неколико година он се и ставио на страну албанског злочинца Азема Kуртаја, трдећи да је пуцање у децу наместила Србија на челу са Вучићем, срамно вређајући председника Србије!

Такође је и био хапшен ухапшен због сумње да је износио лажне вести у видеу на Фејсбуку, чиме је утицао на спровођење одлука и мера у борби против вируса корона, претио тужиоцу као и полицијским службеницима.

Оставите Коментар