Како ексклузивно сазнајемо, адвокат Чедомир Стојковић, један од челника НВО „Руси, Украјинци, Белоруси и Срби заједно против рата“, ангажовао је председника тзв. Републиканске странке Николу Сандуловића у рушењу активности наведене НВО.

Наиме, управо захваљујући Сандуловићу, „Чеда подморница“ је минирао антипутиновски протест, при чему је успео и да спречи појављивање украјинских застава на том протесту управо посредством Сандуловића.

Иначе, „Чеда подморница“ је фасциниран Сандуловићем, који му је обећао подршку на будућим парламентарним изборима у Србији. Такође, Сандуловић је обећао Стојковићу да ће му обезбедити састанке са више америчких конгресмена, који ће наводно бити спремни да пруже пуну подршку Стојковићу у даљем политичком активизму.

Интересантно је и да су Стојковић и Сандуловић, како би заштитили конспиративност својих даљих контаката, договорили да убудуће посредник између њих буде дугогодишњи опозициони активиста Драган Мурар зв. Муки, који има богато искуство у илегалном политичком раду.

Оставите Коментар