Опште је позната блискост српског и руског народа, али и нетрпељивост између Руса и Украјинаца, што представља темељ великог незадовољства код Малосолова, које се очигледно претворило у бес.

Новинар се преко друштвених мрежа огласио после неуспеха „орлова“ у Лавову и извређао их.

„Веома волим Србе, али имају традиционални минус – чим им не иде, падају духом и све губе“, почео је Молосолов и наставио:

„Срамота нека је репрезентацију Србије. Да ли вам је остало части и достојанства? Од кога сте изгубили? Од екипе лажне државе коју воде пајаци, морони, пчелари и кловнови? Чији навијачи вичу: ‘Србе на врбе’. Срам вас било“.

Малосолов поручује да никада није имао овакав излив емоција преточен у речи.

„Никада нисам овако говорио, али за све постоји први пут. Волим предивни српски народ и своје српске пријатеље. Тек што се завршио меч Украјина – Србија у коме сте примили пет голова, а нисте дали ниједан. Драга браћо, кад год вас сретнем, слушам о томе како је Косово Србија, али и о другим важним темама. Али како мислите да вратите Косово кад изгубите у граду у коме ниједну зграду нису сазидали Украјинци? У земљи у којој навијачи певају хрватске песме о Србима на врбама? У земљи коју су 25 година водили идиоти, а сада је на врху кловн? Ето од кога сте изгубили. А ми смо уз вас и за вас навијамо. Скините дресове са грбом старих српских кнежева и краљева, нисте их достојни. Српски хероји који су стварали државу хиљадама година сада се преврћу у гробу гледајући како богати фудбалери дају задњицу за европске клубове, али не и за мајку Србију. Извините због мојих емоција“, поручио је на крају Андреј Малосолов.

Оставите Коментар