Србија ће знати, умети и моћи да спречи јерменски сценарио на Космету, јер се за одбрану наше свете земље спремамо вековима и нисмо сламке па да нас сваки вихор одува, изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев

Српска лига гаји апсолутно уверење у то да су председник Србије и врховни командант Александар Вучић, као и министар одбране Милош Вучевић преузели све неопходне мере, видљиве и невидљиве од очију јавности, како би неутралисали сваки покушај прогона и погрома над Србима – рекао је Ђурђев.

Судећи по њему, нема сумње да се Војска Србије протеклих десетак година спремала за сценарио сличан овом, односно да, уколико је потребно, заштити сву територију Србије и све њене грађане.

  • Српска лига апсолутно стоји уз своју државу у овим тешким и изазовним временима и осуђујемо срамно и бестидно понашање пете и шесте колоне тј. тзв. опозиције која размишља само о изборима и фотељама у које жели на силу да ускочи. Ми наше храбре момке који су устали против зулума Куртијевих џихадиста никада нећемо звати терористима, то су хероји ове земље, обични и породични људи који су следили пут својих предака и бранили себе и своје. То су новокосовски мученици који су буквално стрељани и њихови пали животи нас обавезују да бринемо о нашој Србији – прецизирао је Ђурђев.

Председник Српске лиге додао је да је његова партија спремна за изборе и поздравио је више пута најављивано формирање Народног покрета за државу.

  • Потребно нам је окупљање свих истинских патриотских снага којима је држава изнад партије, а опште испред личног. Оне морају бити брана од НАТО-опозиције и Куртијевих барјактара у Београду – закључио је Ђурђев.

Оставите Коментар