Београдом претходних месец и по разне колоне су дефиловале, како медији контролисани од западних страних служба воле да кажу: ,,на улицама Београда је вечерас изашло 100.000 грађана“. Морам вам признати да не лажу, то је истина. У граду од два милиона становника, наравно да у току Божићних и Новогодишњих празника и куповне еуфорије буде сваки дан по 100.000 грађана на улицама Београда. То не значи да су ти грађани на шетњи организованој од сарадника западних страних служби. На тим шетњама је од 3000 до 5000 људи. Сад што њихови медији желе да представе све грађане који се налазе на улици, за учеснике протеста, то већ говори о њиховом односу према реалности. Уопште и сам протест како су га назвали 1 од 5 милиона је адекватан халуциогеним дејствима, премда већина ткз.вођа протеста ни не крије да ужива у наркотичним опијатима. Како их нема ни 100.000, а камоли 5 милиона. Јасно је да иза њих не стоји народ, да не желе добро овој земљи и да су само неуспели експеримент рушења српске државе у интересу запада.
Процентуално на 7 милиона становника Србије, бар 100.000 како себе желе да виде у извештајима својих медија. Да би их било 5 милиона, Србија би морала да има 350.000 милиона становнка, јер је тај проценат подударан проценту издајника од 100.000 на 7 милиона становника. Да закључим, ови на лакшим дрогама виде да их је 100.000, ови на тежим виде да их је 1 од 5 милиона. Свакако људи који никада нису били део масе од 100.000 просто јер их народ никада није ни интересовао, па самим тим нису ни знали како да га анимирају да их прати, они од својих из целе Србије довежених плаћеника једва скрпљених уз свесрдну помоћ западних амбасада набаце једва 5000.

Е сада, данас ја идем да шетам. Данас ће да виде како изгледа права цифра од 100.000, а лично верујем и више чак, грађана на улици у шетњи добродошлице за највећег пријатеља српског народа, председника Руске Федерације Владимира Владимировића Путина. Данас Србија излази да поздрави ,,Цара“ који окупља и више од 350 милиона становника у ЕвроАзијску унију. За разлику од суботарских протеста са дневницама из британске амбасаде, за шетњу у част Путина, нико не добија, нити тражи паре. Чак сам уверен 90% нас који ћемо данас изаћи да дочекамо и поздравимо брата Владимира, би платило карту само да будемо део величанствене колоне добродошлице. Срби када некога воле ту нема калкулација, љубав ће се видети данас на улицама Београда. Љубав за нормалну и пристојну Србију. Сви ће са свих страна цео дан пристизати. Имам осећај као да је данас Београд оно што је био Газиместан 1989. године. У српску престоницу долазе Срби из Црне Горе, БЈРМ, Републике Српске, из јужних и северних српских покрајина – Космета и Војводине, Срби из свих градова Србије да громко поздраве човека којег воле, да поздраве Путина вољеног.
Студенти свих универзитета у Србији самоорганизовано долазе, навијачи свих навијачких група долазе, пензионери из свих крајева и старачких домова долазе, породице са свим својим члановима долазе, нема ко не долази да вођен љубављу према својој отаџбини прошета и притом поздрави највећег заштитника Срба на светском нивоу.

С тога са поносом позивам сваког ко чита овај текст: БРАЋО ВИДИМО СЕ ДАНАС, ЧЕТВРТАК 17.01. У 17Ч НА ТЕРАЗИЈАМА, ОДАКЛЕ ЋЕ КРЕНУТИ СВЕ НАРОДНА КОЛОНА ШЕТЊЕ ДОБРОДОШЛИЦЕ ПРЕДСЕДНИКУ РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ ПУТИНУ!
Живела Србија ! Слава Русији !

Миша Вацић