Оснивачица Фонда за хуманитарно право Наташа Kандић на друштвеним мрежама поново је напала председника Александра Вучића.

Kандићка је на Твитеру написала да Вучић треба да тражи опроштај од породица жртава из Сребренице.

  • Поводом изрицања пресуде Ратку Младићу председник Србије би требало да моли жртве за опроштај, јер је Србија помагала војску босанских Срба, чији су генерали осуђени за геноцид, а не да позива Србију да поштује сребреничке жртве да би јасеновачке остале упамћене – написала је Kандић.

Вучић је пре неколико дана, подсетимо, поводом најављеног изрицања пресуде Младићу, изјавио да стално слуша причу о наводном геноциду и упитао да ли је неспорно да је у Јасеновцу између 1941. и 1945. године убијено многоструко више Срба.

  • Је ли неко покренуо питање геноцида у Јасеновцу пошто је тамо било и много бошњачких жртава. Да ли сте питали то било ког политичара из БиХ и било где другде? Морамо да покажемо поштовање према бошњачким жртвама и да покажемо да смо другачији од оних који се не сећају јасеновачких жртава и не пада им напамет да их помену. Да би наше јасеновачке жртве остале упамћене морамо да поштујемо сребреничке жртве – рекао је Вучић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар