Хилари Клинтон је уверена да је Бог одлучио да је пошаље на Земљу како би помрсила рачуне Доналду Трампу!

Ове шокантне тврдње на њујоршком радију изнео је бивши саветник Била Клинтона Дик Морис, који тврди да некадашња сенаторка кује план како би се укључила у трку за демократског кандидата на председничким изборима 2020. године.

  • Иако је изгубила 2016. године, Хилари се спрема за још један покушај, верујући да ју је Господ Бог послао на земљу да то уради – оценио је Морис.

Како је објаснио, иако није званично номинована и не учествује у дебатама међу демократским кандидатима, нема сумње да Хилари „из прикрајка“ чека прилику, нарочито ако Бајденова кампања пропадне.

  • Она то жели. Она то планира. Она ће учинити све да то и оствари – наводи Морис.

Према његовим речима, Клинтонова би могла да се појави као „умерен, центристички“ кандидат ако Бајденова кампања заврши неуспехом, што ће, имају ли се у виду „испале“ бившег потпредседника САД до сада, по свему судећи бити случај.

Да све ово нису само спекулације, потврдио је и бивши саветник Клинтонове Филип Реинс, који није категорички одбацио могућност да бивша сенаторка још једном изазове председника Трампа.

Наиме, иако је Рејнс прошле године у интервјуу за Политико тврдио да су шансе да се Хилари кандидује између „невероватних и нуле“, он се сада појавио на Фокс њузу и значајно ублажио тај став.

  • Она се каднидовала јер је веровала да ће бити најбољи председник. Кандидовала се не само да победи Трампа, већ и да влада након Трампа – рекао је он.

Оставите Коментар