Синоћје у Новом Саду одржана конференција за медије организације „Стуб“, где су представљени нови планови и политички циљеви ове организације за наредни период
Такође, представљена су нова кадровска појачања која ће у будућности узети учешће у изградњи инфраструктуре и руковођењу „Стубом“.

STUB

Обраћајући се присутним медијима председник ове организације Лав Пајкић је нагласио да ће „Стуб“ у наредном периоду радити на јачању инфраструктурних потенцијала организације и да ће посебну пажњу у том смислу посветити младима и њиховом уклључењу у активни политички живот, али и радити на томе да најбољи и најобразованији млади људи у будућности заузимају кључна места у државном апарату. Посебно задовољство Пајкић је изразио због чињенице да се Вања Вученовић, некадашњи градски министар културе у Новом Саду одазвао позиву „Стуба“ да својим знањем и искуством помогне изградњу једне модерне политичке организације десне провинијенције.

  • Изузетно сам задовољан чињеницом да је Вања Вученовић, као истински представник националне елите препознао наш програм и да ће својим знањем и енергијом помоћи циљевима „Стуба“ – истакао је Лав Пајкић.

Вања Вученовић се захвалио Лаву Пајкићу на указаном поверењу и поверенику „Стуба“ за Војводину Михаилу Јањићу, нагласивши да је поносан на чињеницу да је учествовао у победничком тиму актуелног граданочелника Милоша Вучевића са којим је дао велики допринос у освајању титуле „Нови Сад – Европска престоница културе 2021“, те да верује да ће на трагу свега онога што је урадио за културу Новог Сада исту праксу наставити делујући у редовима организације „Стуб“.

STUB
  • Даћу све од себе да најквалитетније младе људе испрофилишемо у будућу елиту Србије која ће предводити ову земљу у наредним деценијама. Тражићемо пожртвованост, зној и залагање, а најбољим младим кадровима ће бити указано поверење, како у политичко-организационом делу функционисања, тако и у профилисању потенцијалних кадрова за будуће значајне државне функције – закључио је Вученовић.

Leave a Reply