Нови Сад је освануо излепљен са више стотина примерака својеврсног „сведочанства“ Боре Новаковића, некадашњег председника Скупштине града, а данас перјанице Вука Јеремића и гласног критичара актуелне градске власти.

Новосађани су се јутрос смејали пропагандном материјалу који потписује удружење „Наш крај“, а у којем се наводе „резултати“ Боре Новаковића док је био на челу града – у сведочанству је за стране инвестиције, решавање комуналних проблема, бригу о приградским насељима и нова радна места, он је добио оцену нула.

Фото: alo.rs/Приватна архива
Фото: alo.rs/Приватна архива

Са друге стране у „изборним предметима“, као што је корупција, у сведочанству се наводи да се Новаковић истиче, док се у аферама и злоупотребама веома истиче.

На крају овог интересантног флајера упозоравају се Новосађани: „Суграђани, овај вам се нуди“.

Фото: alo.rs/Приватна архива
Фото: alo.rs/Приватна архива

Подсећамо, у ранијем саопштењу покрета „Наш крај“ наведено је да је сасвим јасна опсесија Боре Новаковића градоначелником Милошем Вучевићем, јер је „реално да сваки криминалац има потребу да комуницира са адвокатом, што је Вучевић по професији“, где се алудира на чињеницу да је Новаковић процеусиран за дела из области привредног криминала.