Лидер Двери Бошко Обрадовић затражио је од Драгана Ђиласа, оснивача Савеза за Србију, да ни по коју цену не прихвата да у ту коалицију уђе Мирослав Паровић са својим Народним слободарским покретом, сазнаје „Ало!” из добро обавештених извора блиских опозиционарима.

– Бошко не жели ни да чује да у коалицију уђе Паровић, те прети да ће напустити савез ако се тако нешто деси. Иако звучи чудно да Обрадовић може да условљава Ђиласа, истина је да су њих двојица били у сјајним односима још док је Ђилас био градоначелник, те су чак градом кружиле приче да је Ђилас финансирао Двери. Бошко се сада нада да ће му стари пријатељ испунити жељу и да Паровић неће бити део савеза – објашњава наш извор и додаје да се лидер Двери уплашио након што је најављено да ће у Савез за Србију ући и ДСС, а познато је да они имају озбиљан сукоб са потпредседницом Народне странке Сандом Рашковић Ивић.

– Сукоб Паровића и Обрадовића, који су најпре били политички партнери, траје годинама. Паровић је 2012. године искључен из Двери, и тада је почео њихов политички окршај. Паровић је Обрадовића оптуживао да је шизофрена личност и амерички човек, а Обрадовић је тврдио да је Паровић слуга Александра Вучића – подсећа наш добро обавештени извор и додаје да је после свега тога било каква сарадња Обрадовића и Паровића апсолутно немогућа.

Додуше, да је Драган Ђилас и те како спреман да испуњава жеље лидера Двери Бошка Обрадовића, потврђују и његови интервјуи, а у којима признаје да су он и Обрадовић и те како слични.

Тако је у интервјуу за један недељник изјавио да му је помало смешно када неко дође и почне да истиче разлике по појединим питањима између Бошка Обрадовића и њега.

– Наравно да те разлике постоје, али и много тема о којима мислимо исто – тврди Ђилас.


Ђилас: Није лако ни Дверима

Ђилас је у једном недељнику коментарисао и прозивке својих симпатизера на рачун Двери:

– Слушам и данас: те како ћете, те прихватили сте Двери… Чекајте мало: и ти људи из Двери су прихватили нас, ни њима није било лако да то ураде.


Д. Рамадани

Извор: alo.rs