Док Бора Новаковић, некадашњи потрчко румских криминалаца и проточни бојлер преко којег су опрани милиони динара из градског буџета Новог Сада у време криминалне жуте власти, позива на ТВ дуел градоначелника Милоша Вучевића, могао би да одговори на питање зашто он сам не сме да пристане на интервју са мном, каже за Националист.рс новинар Томо Ловрековић.

Томислав Ловрековић, Фото: Приватна архива / Борислав Новаковић, Фото: kurir.rs
Томислав Ловрековић, Фото: Приватна архива / Борислав Новаковић, Фото: kurir.rs

– Необично је да ова „јуначина“ прозива друге, а сам бежи од питања која му се не свиђају. Јасно ми је да је као полуписмена маргинална политичка личност, услед нејазежљивог ега и претеране сујете, навикао на плаћени ПР простор где други пишу одговоре на подобна питања, али ме занима какав је то тобожњи опозициони лидер који бежи од медијског простора? – каже Ловрековић, који истиче да је више пута контактирао Бору Новаковића са захтевом за интервју, али да је сваки пут или одбијен или игнорисан.

– Спреман сам да му питања доставим у писаној форми и да њему и плаћеним „експертима“ оставим недељу дана да смисле одговоре. Нисам сигуран на који би начин објаснили то што прозивају Вучевића да је у друштву поштених људи на фотографијама, док је он био водоноша Боровици и сличним тајкунима годинама, али верујем у њих. Верујем да ће и он и Народна странка бити захвални на бесплатном простору који им се нуди за промоцију надалеко им чувеног поштења и доследности! – закључује наш саговорник.

НАЦИОНАЛИСТ.РС