Западна цивилизација је постала апсурдна карикатура. Ово, нажалост, није шала, написао је на својој интернетској страници Paul Craig Roberts , амерички економист, колумнист, блогер, помоћник америчког министра финанција у вријеме предсједника Ронлада Реагана 1981. године.

(Paul Craig Roberts79), који с обзиром на доб с правом каже да неће дуго морати трпјети ово лудило, стручњак је за политичку економију, био је замјеник уредника The Wall Street Journala, писао је за Business Week, Scripps Howard News Service i Creators Syndicate, а аутор је и бројних књига, укључујући “Изгубљена Америка – Од 11. рујна до краја Обаминих илузија”.

Он се писмом обратио читатељима и читатељицама како би појаснио о новом термину за женски сполни орган познат као “вагина”, термин који је “претјерано сексистички” и “генији” америчких институција су се сложили да се од сада користи термин “предња рупа” (фронт холе).

“Драги читатељи, ако сте дошли до закључка да ситна шачица лудих идиота намеће ријечи које имамо право користити, погодили сте. ЛГБТ заједница је одредила да је ријеч “вагина” сексистичка. Нова неутрална ознака овог женског органа је “предња рупа”, пише Paul Craig Roberts .

“Internetska stranica Healthline, Национални институти за здравство , Kампања за људска права (Хуман Ригхтс Цампаигн), часопис БМЦ Трудноћа и порођај  и Фенwаy Хеалтх, у сурадњи с Медицинском факултетом Свеучилишта Харвард, Националним ЛГБТ здравственим едукацијским центром  (National LGBT Health Education Center)и Лигом здравствених центара Massachusetts ( Massachusetts League of Community Health Centers) сложили су се око идеје кориштења неутралног, опћег и сувременог појма “предње рупе”, додаје познати амерички стручњак и политолог.

Питам се како је “прва рупа” непристран неутрални родни терми? Ако је неутралан, има ли мушки спол “рупу”? Тај напор за неутрализацију женствености не функционира, али ипак, то је нови “политички коректан” појам”.

Healthline наводи како “то једноставно није истина” да “Healthline  сада користи израз “предња рупа” умјесто “вагине”, али се тада исправља: “Kористимо и предњу рупу и вагину.”

“Предња рупа” један је од бројних, прихваћених појмова за гениталије које се посебно употребљавају за одређене чланове транс-заједнице који се идентифицирају с њом”, пише Healthline .

“Питамо се које су посљедице упућивања на кориштење термина “предње рупе” за пи*кицу. Хоће ли свијет нестати? На срећу, мушкарци и жене моје генерације неће морати дуго трпјети ово лудило. Заправо би се могли бескрајно веселити новим, политички коректним терминима.

Нећу то учинити овђе, али ви мушкарци и жене, уз претпоставку да мушкарци и жене још увијек постоје у оксиморону званом “западна цивилизација“, користите вашу машту. Уживат ћете у смијеху. За идиотлук нашег постојања су шампањац и смијех једини одговори”, завршио је писмо Paul Craig Roberts .

Оставите Коментар