На данашњи дан, они причају о Србији, надомак Цера позивајући се на славну историју Србије.

Зар нисмо били недостојни Европе ми који смо је бранили од Османског царства. Зар нисмо били „Балканци“ ми чијих је 17 императора владало Римом. Европејци нису знали шта је виљушка док је први пут нису видели на Немањићком двору. Зар наши манастири старији од многих Европских држава нису довољна културна блага и доказ наше цивилизације и нашег културе. Зар ми нисмо господо Европљани, у њој смо се родили, по њој ходамо, ту су нам домови и гробља.

Зар овај народ није довољно пута у својој историји стао и борио се иако су изгледи за победу били никакави. И био и остао поштован као частан и војнички.

Ко сте ви да нам делите лекцију о Церу и како се брани Србија?

Јесте ли се постарли за војне инвалиде? Јесте ли унапредили војску? Породице са пуно деце јесу ли вам икад биле у памети? Развој српске привреде, да ли сте ставили у фус ноту да се размотри ? Промовисање наших културних, научних и уметничких достигнућа, лепоте и традиције ове земље јел неко помислио на то?

Не, ви сте се стидели.

Ко сте ви да у Србији уперите прст у било кога?

Где сте били 12 година да нас одбранте и подигнете национални понос.

Само да ОНИ оду, је све што сам чула што звучи истинито. Остало, остало је само обланда коју је неко превуко преко распаднуте суштине.

На данашњи дан, кад се обележава Олуја и тензије на КиМ расту Ви немате образа, него започињете своју прорачунату политичку кампању држећи лекцију Србима о Србији.

Згранута као људско биће, као припадник бирачког тела, желим вам тежак неуспех на политичкој сцени Србије не зато што сте политички противници, већ зато што као људи нисте достојни да будете представници иког.

Без поштовања,

Ладислава Чемеркић

НАЦИОНАЛИСТ.РС

Advertisements
--