ТЕКСТ У ЦЕЛОСТИ ПРЕУЗЕТ СА: ПРИСМОТРА

Чланови невладиних организација у Србији не бирају начине како да дођу до новца. Набројаћемо неке примере: Позоришне представе о наводним злочинима Срба, нападима на кинеске инвестиције у Србији, ширење сепаратизма у Војводини и Санџаку. Директорка “ЦЕKОРА” Наташа Ђерег отишла је корак даље и почела је да се бави секташењем. Наташа Ђерег је високо рангирани члан и директор секте под називом “АРТ ОФ ЛИВИНГ” – уметност живљења.

Наташа Ђерег је директорка невладине организације “ЦЕKОР”. Она зарађује новац у Србији тако што по инструкцијама западних финансијера покушава да из Србије истисне кинеске инвеститоре. Међутим Наташа Ђерег има још један извор прихода који нема везе са анти-кинеском пропагандом у Србији. Натађа Ђерег је високорангирани члан и директор секте “АРТ ОФ ЛИВИНГ”- уметност живљења у Србији. Ова секта основана је у Србији 2001. године. Секта”АРТ ОФ ЛИВИНГ” има у Србији 10.000 следбеника, међу којима су и чланови невладине организације “ЦЕKОР”. Да Наташа Ђерег и секта “АРТ ОФ ЛИВИНГ” имају везе показује и то што заједно деле просторије у Суботици на адреси Kорзо 15/13. На овој адреси налази се и седиште невладине организације “ЦЕKОР”.

Наташа Ђерег заједно са својим секташима у Суботици такође нуди и лажне медицинске услуге. Они на адреси Kорзо број 15, стан број 13 у Суботици доводе људе којима на превару узимају паре за измишљене медицинске прегледе. Наташа Ђерег наплаћује прегледе. Ови њени прегледи називају се ајурведске консултације. На овим прегледима знају људима да узму по неколико хиљада евра и да их увуку у канџе своје секте. На метама су им најчешће старији и болесни људи где им је циљ да дођу до њихових некретнина које би они оставили секти. Секта “АРТ ОФ ЛИВИНГ”- постоји у целом свету. На њеном челу налази се врач по имену Шри Шри Рави Шанкар. Ова секта делује у 155 земаља у свету и постоји већ 38 година. У Србији постоји од 2001. године и њен оснивач у Србији је Наташа Ђерег.

ТЕКСТ У ЦЕЛОСТИ ПРЕУЗЕТ СА: ПРИСМОТРА

Оставите Коментар