За само нешто више од два месеца, Истрага је постала један од портала о којима се највише прича. Ко је Истрага? Чиме се они баве? Шта им је циљ? Ко ће бити следећи о коме ће писати? Све ово су само нека од питања која се свакодневно постављају када је овај портал у питању.

Фото: istraga.rs
Фото: istraga.rs

Наши чланови са Новог Београда одлучили су да поделе промотивни материјал како би назив и веб адреса овог портала стигла до што већег броја људи. Овог пута флајери и налепнице подељени су по новобеоградским блоковима. Сматрамо да свако има права да сазна истину и управо због тога наш циљ је да за Истрагу чује што више људи.

Фото: istraga.rs
Фото: istraga.rs

За врло кратак период Истрага је разоткрила финансијере невладиних организација и открила како живе деца Зорана Живковића, Бориса Тадића, Санде Рашковић Ивић, Драгана Бјелогрлића и осталих. Истрага је скренула пажњу на поједине професоре на београдским факултетима и посетила фабрике уништене у процесу „успешних приватизација“.

Фото: istraga.rs
Фото: istraga.rs

Управо због тога што се износе само чињеница и истина, некима се овај портал није свидео. Неки су нам, попут Асоцијације онлајн медија, отворено претили. Управо због тога Истрага ће наставити да пише о оним стварима о којима до сада нико други није смео.

Фото: istraga.rs
Фото: istraga.rs

Сматрамо да је важно да Истрага допре до што више људи, јер сви они желе и заслужују да знају истину. Ово је само почетак.

Видимо се ускоро и у другим градовима.

Оставите Коментар