Амерички председник Доналд Трамп пати од опсесивне лојалности израелском режиму, чији агенти у Сједињеним Америчким Државама сада воде његову администрацију, каже Волт Перето, писац и истраживач из Вашингтона.

Перето је у интервјуу за Прес ТВ датом у понедељак рекао да већина Американаца верује да су САД „слободна и независна држава“ и да не знају да је амерички монетарни систем у рукама групе приватних банкара, углавном израелских грађана.

Ево шта је Волт Перето још казао:

„‘Њујорк тајмс’ је у недељу објавио да је израелска осигуравајућа компанија уложила 30 милиона долара у ‘Кушнер компаније’, фирму која је једним делом у власништву Џереда Кушнера, вишег саветника и зета председника Трампа. Ран Маркман, директор израелске компаније ‘Менора’, пак каже да ‘веза са председником није проблем’.

‘Њујорк тајмс’ такође пише да се Кушнер прошле године уортачио са чланом једне од најбогатијих израелских породица (Штајнмец – прим. прев.), ради инвестирања око 200 милиона долара у стамбену зграду у богаташком делу Менхетна.

Ове трансакције би се могле назвати пословним подухватима компанија и инвеститора из различитих земаља, али такви послови израелских компанија и људи који су на високим положајима у садашњој америчкој администрацији представљају само врх огромног леденог брега – система у којем Израел практично колонизује Сједињених Америчке Држава.

Израелска хегемонија над Сједињеним Америчким Државама вуче корене од 1913. године и обмане немачког банкара Варбурга, који је издашно финансирао председничку кампању Вудроа Вилсона 1912. године, под условом да овај, када постане председник, потпише предлог Закона о Федералним резервама и тако га претвори у закон, чиме је америчка економија практично предата картелу међународних банкара, од којих ће неки бити кључни у оснивању Државе Израел 35 година касније.

И тако, све до дана данашњег, монетарним системом САД управља приватна група банкара – а многи од њих су израелски грађани. У посљедњих 70 година, Израел је стално повећавао власт над америчком економијом и политичким системом – укључујући Конгрес, правосудни систем, председника и председничку администрацију. Исти утицаји обухватају и масмедије и индустрију забаве.

Председник Трамп, као и његови недавни претходници, саставили су администрације преплављене ционистичким утицајем. С обзиром на то да Јевреји чине само два процента америчког народа, оволико несразмеран ционистички утицај би требало да забрине Американце, па и оне јеврејског порекла.

Мислим да већина Американаца, иако културолошки одана свом пореклу, ипак жели да САД буду независне од страних себичних интереса чији је циљ да исисавају крв наше земље. У овом конкретном случају, Израелци и влада САД-а под вођством Трампа су пре свега интернационалисти који желе распад суверене нације и увођење једне светске владе и монетарног система под надзором завереничке групе патолошких случајева, који су недвосмислено рекли да хоће вишеструко смањење светског становништва – премештеног у такозване ‘паметне градове’ које ће они контролисати.

Израел и интернационалисти користе и „климатске промене“ и Уједињене нације за навођење људи и народа да се предају овом лудилу. Послови с некретнинама од по неколико стотина милиона долара између израелских фирми/интереса и особа на високом положају у Белој кући  показују сву Трампову опсесивну лојалност према својим колонијалним господарима из Тел Авива.

Данас, да би уопште био разматран као кандидат за место председника, аспирант мора да недвосмислено покаже да је потпуно одан колонизатору. Већина Американаца живи у илузији да су САД слободна и независна држава, али ако би им неко или нешто уклонило ту когнитивну дисонанцу и суочио их с стварношћу, буђење не би било баш пријатно…“

Превео и приредио: Александар Јовановић

Извор: cirilizovano.rspresstv.com