ЗАМЕНИК градоначелника Београда, Горан Весић, на свом Фејсбук профилу објавио је фотографију на којој се може видети план изградње метроа.

  • На мојој радној табли на којој су пописани сви пројекта од данас се налази мој нови задатак – план развоја пројекта Београдски метро и воз.
  • Овај план предвиђа све активности које ћемо предузимати до 2023. године када почиње изградња друге линије београдског метроа. У то време прва линија, чија изградња почиње у новембру ове године, а завршава се 2028. године, биће увелико у току. Сваког радног дана одржавам седнице Радне групе у којој се налазе све градске институције како би рокови из овог плана били испуњени.
  • Београд ће 2028. године имати прву линију метроа а 2030. и другу линију. Остаће запамћено вековима ко је градио метро. То је мој сан и то ме покреће. Као што председник Вучић каже “сви имамо своје снове”. Оно што сањате говори зашто се бавите политиком. Овај сан сањамо заједно. И испунићемо га. То могу да гарантујем. Нисам од оних који не могу ништа да потврде, ни да демантују – написао је Весић.

Оставите Коментар