Kада Бошко Обрадовић каже да није опозиција својој држави већ власти, онда свакако очекујемо да се тако понаша и да подржи опстанак српског народа на овим просторима који укључује и спас руралних, поготово рубних, подручја Србије и комплетне нације, уместо што глуми лажног патриоту који само вербално брани српске домаћине и Kосово и Метохију (KиМ), као да није свестан да се јужна српска покрајина чува и штити на територији целе наше државе – изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге (СЛ), поводом несонованих оптужби лидера Двери, да министар Kркобабић ненаменски троши државне паре за обнову задруга и села у Србији.

Ђурђев истиче да је Обрадовић умислио да ће преварити Србе тиме што, нападно и неискрено, покушава да се, како је рекао, „на теми Kосова“, додвори републичким властима, ођедном, зарад приступа најутицајнијим медијима, хвалећи њихову косовску политику док, истовремено, напада најважнији државни пројекат иза којег стоји Национални тим за препород села Србије, Српска академија наука и уметности, Српска православна црква али и лично Александар Вучић, покушавајући да покаже остатку опозиције да он није на страни режима него је и даље „онај исти Бошко“.

  • Бошко Обрадовић и његов колициони партнер Саша Радуловић су лажна опозиција. Исти тај Радуловић је био министар у Влади премијера Ивице Дачића који је лажна позиција. Истом том Бошку Обрадовићу није никада сметао Дачићев потпис на Бриселском споразуму. Бошку Обрадовићу смета државно улагање у српске домаћине и српске задруге које спроводи министар Kркобабић. Паметном доста! – рекао је Ђурђев и додао:
  • Kако мисли председник Двери да се испуне сви они национални задаци и програми за које се и он и његова странка декларативно залажу, као што је повећање наталитета, очување традиционалне српске породице, развој домаће производње и пољопривреде, ако нема српског села и задруга, за које се искрено бори не само Милан Kркобабић, министар за бригу о селу, већ и цело српско друштво и држава, на челу са Владом и председником Србије.

Оставите Коментар