У Подгорици су се појавили графити мешовитог латинично-ћирилићног писма са симболима СПЦ и порукама типа „смрт Црној Гори“, „смрт Црногорцима“ и осталим бесмислицама. Ове фотографије је као ударну вест објавио интернет портал Антена М који се налази под контролом изразито прорежимског и у суштини антицрногорског новинара Дарка Шуковића. Напомена: У међувремену је ова вест склоњена са прве странице сајта и забашурена међу осталим вестима.

Очигледно да се ради о провокацији врхушке из однарођене АНБ и њихових ментора који су кренули у очајничку акцију покушаја разбијања јединства које влада међу православним верницима у Црној Гори, и који својим неопростиво неодговорним поступцима ради очувања власти једног човека, желе на сваки начин да распале вештачки створене анимозитете, и запале ову државу.

Срећом, никад сложнији народ његошевске Црне Горе је то препознао и не наседа на провидне и прилично „глупе“ провокације које стварају само контраефекат по онога ко креира овакве поруке. Јер, онај ко је ово написао, управо показује шта му је основни циљ. А то је уништење Црне Горе што је започето изгласавањем фантомског Закона о слободи вероисповести у глуво доба ноћи. Народ и његова црква ће као и безброј пута у својој величанственој историји знати да одбрани своју отаџбину од насртаја „лудачког“ непријатеља.

Оставите Коментар