Славиша Кокеза, актуелни председник Фудбалског савеза Србије (ФСС), опседнут је Паблом Ескобаром, а Кокезина фасцинација најпознатијим нарко-босом у историји подземља иде дотле да је чак и своје обезбеђење истренирао по угледу на покојног Колумбијца, пише Objektiv.rs.

Тако и Славишине рмпалије скачу чим суптилно подигне руку, као што су то чиниле и Паблове. Сви они који одлично познају Кокезу знају и за његову љубав према Колумбији и очараност Ескобаром. Славиши је под обавезно било да сваке године иде у ову државу на северозападу Јужне Америке, а они који су са њим били као нокат и месо чак истичу да је радије ишао и посећивао Колумбију од родне му Босне.

СА ПАБЛОВИМ САРАДНИЦИМА

– Кокеза сваке године путује у Колумбију, али не борави у главном граду – Боготи, већ иде у њему омиљени Медејин. То је град којим је владао озлоглашени Пабло Ескобар, и град у којем је најпознатији нарко-бос и убијен. Медељин је важио за најопаснији град на свету. Е, баш ту Кокеза воли да оде. По повратку се обавезно хвали фотографијама, и то баш из самог Ескобаровог упоришта. На сва уста се хвалио и да је чак упознао неке Паблове сараднике, што, признаћете, нимало није пријатно кад чујете да је неко упознао озбиљне зликовце – наводи Objektiv.rs извор.

ПОКУПИО ЕСКОБАРОВЕ ФОРЕ

Колико иде Кокезина фасцинација „краљем кокаина”, описују Objektiv.rs извори блиски председнику ФСС, износећи податак да је Славиша по угледу на Пабла истренирао своје обезбеђење. – Он је покупио све Ескобарове форе, што из филмова, што из разних чланака који су се тицали живота нарко-боса, а које је Славиша, што се жаргонски каже, гутао. Тако је истренирао своје обезбеђење да реагује на сваки његов покрет, и тако је пресликао све што је заправо Ескобар радио – појашњава Objektiv.rs извор.

Екипа Objektiv.rs

Оставите Коментар