Председник Српске лиге и посланик Александар Ђурђев гостујући у Новом викенд јутру Јоване Јеремић на ТВ Пинк говорио је о оснивању Покрета за државу и подржао његово оснивање.

Ђурђев је рекао да је заинтересован да учествује и раду и борби и да од оснивача Покрета за државу ускоро очекује позив за разговоре о сарадњи.

  • Било би добро да и политички представници Срба у Црној Гори, колико год да их има, да буду на правцу те идеје, да подрже ту идеју, да на свом политичком простору артикулишу сличне организационе форме, како би могли да наступају у корист нације којој припадају – навео је Ђурђев и навео да је Видовдан одличан датум за формирање Покрета.

Надам се да се Баста неће оглушити о захтев свог политичког лидера и да ће ПОДНЕТИ ОСТАВKУ

Ђурђев се осврнуо на речи Драгана Марковића Палме, који је најавио смену министра привреде Радета Басте.

Ђурђев је изразио наду да се Баста неће оглушити о захтев свог политичког лидера и да ће поднети оставку јер је, како каже, нанео велику штету српском јединству.

  • Ја бих похвалио српску политичку културу коју је показао и господин Марковић, лидер Јединствене Србије, где је он директно у програму, после низа инцидентата које је изнео његов представник у Влади Србије изашао и захтевао од њега оставку – рекао је Ђурђев.

Оставите Коментар