Супруга Марка Булата има великих проблема са здрављем, о чему је причао и певач. Она болује од хроничне анемије, те редовно прима терапије, а певач јој је у тешким тренуцима највећа подршка.

„Установљено јој је да јој крвни судови изгледају као да има 70 година. Значи, сазнање да имаш тако нешто…“, рекао је Марко својевремено о њеном стању. У питању је болест крвних судова и подразумева упалу, инфламацију крвног суда, која је некада праћена и умирањем ћелија. Може бити веома опасна, јер органи и ткива не добијају довољне количине крви.

„Ја једва имам 50 килограма. Он је веома дуго желео дете и борио се за то. Хтела сам да му родим децу па макар и мене Бог да је узео. Хвала Богу добили смо дете“, причала је Марија. „Терапије ћу морати доживотно да примам, имам доста дијагноза, могла бих да вам сликам све и да вам проследим, али хајде да не причамо о томе. Три порођаја су учинила своје, саветовала бих све жене да се редовно прегледају. Имам пробелем са линфама и тешку анемију, одлажем хоспитализацију колико год је то могуће“. Она је сада све забринула када је објавила фотографију из болнице, уз потресне речи.

„Воли ме. Помози ми да оздравим. Излечи ме. Исцели ме. Немој да и то све морам сама, када су твоје руке дупло снажније од мојих. Да ме кроз олује пренесу, а не оставе да ме киша и снегови затрпају у ћошковима. Воли ме. л кад не волим сама себе. л кад мислим да нико не треба да ме воли. Kад мрзим тебе у свету у којем се налазим. Проћи ће. Kао и срећа кад има рок трајања, тако и туга обудави, невоље прођу и остану живописне дуге после тешких киша. Онда ћу ја да волим тебе. л гола. И боса“, започела је Марија објаву, па наставила:

„Закрвављених усана од пожуде и мирисних власи на глави, спремних да осете твоје руке док их мрсе. Волећу те ујутро. И у подне. Волећу те и кад ме има и кад ме нема. л кад не будеш волео сам себе. Чекаћу, волећу те и кад прођу туге. И кад је срећа, волећемо се онда кад је све предивно. Онда кад је све тмурно. Онда кад лете облаци у смеру у којем ми желимо. Kад нам се прсти испреплећу у симфонииама живота и љубави, док срећа лебди над главама. Волећемо се. Онда кад паднемо. Онда кад устанемо. Kада имамо толико да не знамо шта ћемо. Kада немамо ништа, па не знамо шта ћемо. Kада нас саставе јужине, а раставе кошаве. Волећемо се. У добру и злу. У сваком новом дану. У богатству. У сиромаштву. И кад нам се тела удаље, душе ће остати састављене. За нека боља сутра. Проћи ће лоше. Најбоље ће нам тек доћи, а теби преостаје само једно. Воли ме“, завршила је објаву Марија Булат.

Марија и Марко имају двоје деце заједно, сина и ћерку, док она из првог брака има још једну ћерку.

Оставите Коментар