Синиша Kовачевић, потпредседник Народне странке, патриота и велики верник је човек који се залаже за забрану запошљавања преко родбинских и страначких веза, поштовање вере и традиције, међутим да ли је заиста тако?

Наиме Синиша Kовачевић је 1991 године режирао представу „Свети Сава“, у којој се руга нашој вери и историји. Растко Немањић, Свети Сава, приказан је као особа склона хомосексуализму, а остали Немањици као особе склоне опијању и оргијању. Та представа је прекинута и није више приказивана.

Текст представе:

tekst predstave "Sveti Sava"

Легендарни Данило Лазовић је својевремено за ову представу коју је Синиша Kовачевић написао рекао: “Нема тих пара ни фарисејске славе због којих бих прихватио тако срамну улогу”.

Легендарни Данило Лазовић је својевремено за ову представу коју је Синиша Kовачевић написао рекао: “Нема тих пара ни фарисејске славе због којих бих прихватио тако срамну улогу”.

Оно за шта се још залаже Синиша Kовачевић је забрана партијског и родбинског запошљавања, а управо он годинама важи за човека који у своје филмове и серије убацује само најближу породицу и рођаке. Због тога, издвојили смо вам неколико филмова и серија у којима глуме његова жена и ћерка. Оно што је битно јесте да су ти филмови у продукцији Радио телевизије Србије, односно плаћени парама свих нас. Па да кренемо:

-Горки Плодови:

Љиљана Благојевић (жена Синише Kовачевића) улога, Радмила Фогел

Kалина Kовачевић (ћерка Синише Kовачевића) улога, Милијана „Маша“

-Филм Синовци:

Љиљана Благојевић (жена Синише Kовачевића) улога, Спасенија Kатунац

Kалина Kовачевић (ћерка Синише Kовачевића) улога, Нада Kатунац

-Ђенерал Милан Недић:

Љиљана Благојевић (жена Синише Kовачевића) улога, Анђела Недић

-Портрет Илије Певца:

Љиљана Благојевић (жена Синише Kовачевића) улога, Бранислава Kовачевић

-Филм Мала Шала:

Љиљана Благојевић (жена Синише Kовачевића) улога, Мага

Kалина Kовачевић (ћерка Синише Kовачевића) улога, Светиславова ћерка

-Филм Свечана Обавеза:

Љиљана Благојевић (жена Синише Kовачевића) улога, Јелена

Advertisements
--