Милица Стојовић изабрана је за председника Општинског одбора Српске Деснице у Земуну.
На основу одлуке председника Мише Вацића, делегати су једногласно изабрали Милицу за председника одбора, а она је уједно прва дама која ће водити један београдски одбор Српске Деснице.
Такође, изгласани су и потпредседник Петар Цигановић, секретар Јасмина Ристић, као чланови одбора – Милан Ђорђевић, Ивана Радомировић, Златко Рашуо и Лука Величковић.

Милица Стојовић се захвалила окупљеним Земунцима, на подршци и поверењу, истичући да је један од основних разлога због којих је приступила Српској Десници кључна тачка програма – а то је неговање традиционалне породице, борба против беле куге, као и помоћ трудницама, породиљама и породицама са више деце. “Kао мајка четворо деце могу слободно да кажем да су у данашње време српске мајке и жене велики хероји, стубови сваке здраве породице у Србији. За Српску Десницу не постоји друга опција, осим да нашу децу васпитавају отац и мајка, учећи их породичним вредностима и нашој славној српској историји.” истакла је Стојовић, изражавајући уверење да ће Српска Десница у блиској будућности значаној допинети политичком небу Србије и да ће глас за Српску Десницу бити глас сваког патриоте који жели бољу будућност Србији.
Др Татјана Јоцовић је рекла да Савет за здравље, породицу и борбу против беле куге чека велики посао, и да ће бити потребна подршка свих чланова и симпатизера Српске Деснице да се спроведе у дело. Др Јоцовић, као мајка четворо деце, и супруга и кћерка палих бораца који су своје животе дали за отаџбину такође је рекла да ће део њених активности, које има као научни радник бити усмерене у службу Српске Деснице, активности кроз које ћемо промовисати програм јер је управо у јединственом програм истакнуто залагање против беле куге, што и јесте један од важних сегмената Савета којим ћу се др Јоцовић бавити. Програм Српске Деснице јесте физионарски, спреман да постави здраве темеље у нашем друштву.

Након др Татјане Јоцовић је наступио народни гуслар Марко Шћепановић.
Председник Миша Вацић је изразио задовољство што је Милица Стојовић, прва дама која председник одбора Српске Деснице и пожелео Земунцина успешан рад. Вацић се у свом излагању осврнуо на претходан догађај који се догодио у престоници, наглашавајући да српски родољуби и националисти никада неће дозволити накарадна парадирања, и да му је велика част што се на руководећим позицијама у Српској Десници налазе жене које имају троје и више деце, чиме се недвомислено промовише слика здраве Србије.
Председник Вацић је анализирао успехе деснице у претходном периоду, правећи кратку ретроспективу одбора који су формирани, истичућиу да оно што се мора и што је неопходно – јесте да се ради на наталитету, борби против беле куге тиме што ћемо омогућити бенифиције и повластице за српске мајке, за жене које се одлуче на рађање више деце.
“За разлику од неких, ми бојкотујемо бојкот избора и планирамо да изађемо на изборе. Успех у Медвеђи је само један мали део онога шта ће Српска Десница заједно са свима вама постићи на наредним изборима. И зато нас драги саобрци чека озбиљан рад, чека нас да покажемо да смо спремни да будемо део институција и да наш програм имплементирамо у институције. Тек тада ће наша победе бити комплетна.”, казао је Вацић.
Данашњој изборној слпштини присуствовали су и бројни функционери Српске Деснице, који су такође јединствено дали подршку Милици Стојовић, на месту председника ОО Српске Деснице у Земуну.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар