Шесторо одборника и народних посланика издало је заједничко саопштење и објавили да више неће наступати испред Српске странке Заветници, већ самостално. Како су навели, Милица Ђурђевић Стаменковски и руководство Заветника су преварили грађане Србије.

Ми доле потписани изабрани представници народа обавештавамо јавност да смо донели одлуку да више  не желимо да учествујемо у обмањивању грађана Србије да се Српска странка Заветници предвођена Милицом Ђурђевић Стаменковски држи усвојених програмских начела, а која се посебно тичу националне и одговорне политике као и заштите суверене и целовите Србије.
Њихово саопштење преносимо у целости:

„Сматрамо да су Милица Ђурђевић Стаменковски и руководство Заветника на врло перфидан начин преварили све грађане Србије који подржавају самосталну, целовиту и независну Србију и да је њихова борба за истински патриотизам прерасла у борбу за личне привилегије и политиканску добит.

Категорички одбијамо да нас предводи особа која је постала главна звезда медија који су под отвореном контролом западних центара моћи и оштро се супротстављамо политичким калкулацијама у борби за очувањем српских националних интереса.
Исто тако, недвосмислено се ограђујемо од било каквих заједничких прогласа са онима који су током претходних година доказали да нису на страни српског народа и Србије, и одбијамо да стојимо раме уз раме са Вуком Јеремићем, којем се албански сепаратисти и данас захваљују јер је учинио све да им помогне да прогласе јужну српску покрајину независним Косовом, или Бошком Обрадовићем који када му затреба борави на пашњацима западних амбасада и ступа у различите коалиције са НАТО лобистима и онима који се залажу за независно Косово, као ни са Милошем Јовановићем за време чије власти су из затвора пуштени шиптарски злочинци међу којима и Аљбин Курти, и који прстом није мрднуо да заштити Србе у Мартовском погрому када су убијани а наше светиње спаљене.
Обавештавамо грађане Србије да ћемо надаље наступати у представничким телима као самостални посланици и одборници, и наставити да се снажно се боримо искључиво за српске националне интересе и да се  снажно ограђујемо од манипулација које српском народу сервира Милица Ђурђевић Стаменковиски и њени послушници из Српске странке Заветници.
Марија Вукмировић – Одборник у граду Београду и у Општини Раковица

Тамара Младеновић – Одборник у Општини Раковица
Бојана Сладојевић – Одборник у Општини Палилула
Стефан Јовановић – Одборник у граду Београду и у Општини Палилула
Драган Стојановић – Народни посланик у Скупштини Републике Србије
Душан Стојиљковић – Народни посланик у Скупштини Републике Србије“

Оставите Коментар