Поштовани, пошто сте на линку објавили низ неистина везаних за моју маленкост, молим Вас да у складу са Законом о информисању објавите ову реакцију у целости, како би избегли непотребне правне радње.

Пре свега, у земљи где Ђиласови јуришници (читај: ви) у аријевском духу и инквизиторских манира одређују ко је новинар, ко није, ко је човек, а ко није, ко је невин, а ко крив, ко је жртва, а ко за линч, илуозорно је износити истину. Нема те истине коју подгузне муве Риђег лопова (читај:ви) неће испрљати за мрвице отетих милиона. Па, ипак, чисто да остане забележено, ствари стоје овако:

  • Никада нисам, како наводите, претио смрћу Мариники Тепић. То је установио основни, а правоснажно потврдио апелациони суд. Да хоћу, могао бих вас тужити због тога, али код нас се у крају каже: склони се од ….. , да не смрди. То је било јасно од почетка. Па, ипак за разлику од ваше миљенице, хрватске шпијунке Ане Лалић, нисам кукао и плакао, глумио жртву политике (а, био сам то) и измишљао причу о пацовима од два метра у притвору. Чињеница је и поносан сам да су се вешала, тестере, шамари и претње петоколонашима праштале, а да сам хапшен само ја због метафоре на рачун старе ЈУЛовке Живку.
  • То да сам бивши новинар, како тврдите, што такође не одговара истини, и даље ме ставља у бољу позицију од вас, јер ви новинари никада нисте ни били, нити ћете бити, колико год вас Риђи лопов ложио на супротно.
  • У прилог томе иде и идиотска флоскула “самопрокламовани пријатељ Мише Вацића”. Чуј, самопрокламовани,ваљда треба да ме за то прогласи крунски савет Карађорђевића, отац Баке Прасета у Јутјуб клипу, гледаоци Оље Бећковић у анкети и смс поруке у Паровима заједно, да не бих био самопрокламовани? И у праву сте, Мишони ми није пријатељ, него брат са којим имам више заједничких битака и више унете љуте ракије него што ће ваше либерашке јетре икада видети.
  • Коначно, поздравио бих вас традиционалним поздравом честитог Војводе:” а ви само даље наставите… па ћете морати да поједете…. на челу са Риђим лоповом”.

С поштовањем,
Томо Ловрековић
0645407649

Оставите Коментар