Више од деценије СНС је истрајна и одлучна у борби за бољу, напреднију и успешнију Србију. Предвођени нашим председником, Александром Вучићем, чију мудру и одговорну, државничку и визионарску политику следимо и спроводимо у дела – трудимо се, поштујући и памтећи нашу славну прошлост – да за све грађане Србије обезбедимо богатију и спокојнију будућност, у којој ће нас генерације које долазе памтити по ономе шта смо и колико смо за Србију урадили, какве смо резултате постигли, шта им у наслеђе остављамо, не водећи рачуна, нити мерећи колико смо труда, напора и личних одрицања и жртава уложили у то да наши потомци сутра живе у слободној, независној и просперитетној држави.

Наша упорна борба за ту и такву, и садашњу и будућу Србију, мотивисана је и вођена тиме да је наша лепа и вољена земља, да су њени државни и национални интереси, једино што је важно, што је трајна и непролазна вредност, да је то онај циљ коме је нужно подредити све лично и појединачно, али и тиме да је наша патриотска дужност да учинимо све што умемо, можемо, знамо и смемо да свакодневно, на свим пољима, у свим сегментима друштвеног живота, напредујемо, и као држава и као друштво – без обзира на успутне тешкоће, проблеме и наслеђене отежавајуће околности и факторе.

То и чинимо, ево – већ тринаест година. Чинили смо то и као опозиција, чинимо и сада, од како смо вољом грађана и њиховим поверењем у политике које креира и персонификује председник Александар Вучић, преузели одговорност за садашњост и будућност Србије.

Сигуран сам да ће време које долази потврдити наше резултате, јер грађани Србије знају и виде ко се за њих и њихово добро искрено и предано бори и залаже, а што се СНС тиче – за нас предаја никад није била, нити ће бити, опција – јер наша снага је наша љубав и брига за Србију, а пред снагом инспирисаном искреним патриотизмом, инспирисаном спремношћу на личну жртву и напор сваке врсте, нема нерешивих проблема нити тешкоћа које се не могу надвладати и победити. Живела Србија!

Зоран Ђорђевић

Оставите Коментар