Чувена југословенска глумица Мирјана Kарановић објаснила је специјално за Зицер шта се заправо догодило са бабом комшиницом, која је након расправе са глумицом завршила на Бањици са тешким повредама и преломом кључне кости.

– Дан је почео сасвим уобичајено као и сваки други дан. Пила сам кафу са мајком и зачула да неко куца на врата стана. Kад сам отворила врата, испред мене је стајала наша комшиница, која иначе има дијагнози у стално је накљукана таблетама а и пије много, оно баш базди.- започела је своју потресну исповест кроз сузе и јецаје глумица Kарановић.

Мирјана је објаснила да је комшиница заправо избеглица из Kрајине и да по цео дан гласно пушта четничке песме али да јој то сви у згради толеришу јер је психијатријски случај.

– Иначе, комшиница не долази код нас. Баш ме је изненадила. Ја сам је љубазно упитала „Шта треба кошнице, могу ли помоћи?“ На чега је она бурно реаговала и почела да ми псује мајку усташку а затим је репетирала пиштољ и док је то чинила оклизнула се на кору од банане и пала низ степениште. Срећом па пиштољ није опалио. – додала је Мирјана.

Глумица закључује да је права срећа што заправо нико није повређен у овом инциденту, али да ју је ипак то све потресло и подсетило на геноцид у Сребреници.

Оставите Коментар