Чланица Главног одбора Српске напредне странке Сандра Божић огласила се саопштењем поводом неумесног наступа Маринике Тепић

Она је у свом саопштењу навела да Мариника Тепић својим трагичним наступима у јавности на себе ставља већи терет сумње у вези њене повезансоти са криминалном групом Вељка Беливука познатијег као Веља Невоља.

„Након јучерашњег понижења и неуспелог покушаја да нападом као класичним видом одбране покаже да нема никакве везе са ухапшеном криминалном групом, Мариника Тепић наставља свој трагичан наступ у јавности и сваком изговореном реченицом на себе ставља још већи терет сумње.

Евентуална повезаност Мариника Тепић и са овом криминалном групом за јавност Србије не би била никаква новина.

Доказана тајкунка је своју читаву политичку каријеру обележила сарадњом са криминогеним и сумњивим лицима, нарко дилерима и лоповима. На крају крајева, један истих афинитета јој је и тренутни послодавац и шеф странке којој припада.

Правдајући дневницу коју јој исплаћује тајкун Ђилас, Мариника Тепић својим уличним представама покушава лажима и преварама да криминализује председника Србије Александра Вучића и чланове његове породице, свесно правећи од њих легитимне мете.

Остаје нам да се запитамо да ли свакодневно пласиране лажи о Моровићу, Телекому, Јовањици служе само као скретање пажње како се јавност не би бавила питањима лоповлука Драгана Ђиласа, као што је последња, а тиче се сумњивих трансакција и склањања 5 милиона евра новца Драгана и Гојка у швајцарски порески рај, или је параван завеса за припреме криминалних структура и организацију напада на безбедност и живот председника Александра Вучића?

Узевши у обзир навике Маринике Тепић, нашироко познате посебно грађанима Војводине док је била покрајински „министар“ за спорт, попут афере „Секс за почетнике“ на којем је профитирала око 7 милиона, афере „Банатске шоре“ који је еклатантан пример чисте корупције такође милионских размера, финансирања непостојећих спортских клубова, али и манир дружења и сарадње са нарко босовима као што је ухапшени Новак Филиповић од којег је тражила и „исељење“ новинара Мирослава Милакова из Панчева, остаје нам да закључимо да је Мариника неко ко је зарад профита и лагодног живота на који је навикла спремна на све, па и да буде политички идеолог, инспиратор и сарадник зверских мафијашких кругова.

Питање које се поставља је само докле ће ова мафијашка хероина својим лажима тровати јавни простор Србије и ко осим Драгана Ђиласа плаћа маглу коју продаје?“, стоји у саопштењу.

2 KОМЕНТАРА

Оставите Коментар