Ирина Вукотић, водитељка јутарњег програма Хепи телевизије огласила се после сукоба са директором ЦЕАС Јеленом Милић и на питање како то изгледа када за непријатеља имате НАТО пакт, односно њиховог лобисту у србији Јелену Милић, Ирина уз осмех објашњава да њена добронамерност коју негује већ осамнаест година није претрпела никакву промену.

– Када се неки разговор претвори у монолог, а није више дијалог, ту онда нема места за две особе, довољна је једна. Верујем да и када је сукоб мишљења и када су различити ставови у питању, све може да остане културно, људски, са ставом. Када то није тако и када то оде у неке друге димензије, поготову када ниво комуникације није ниво који је негде свима нама познат и добар, онда се, ето, први пут догоди се то што се догодило – каже Ирина.

Непријатна сцена одиграла се у уторак у емисији „Добро јутро Србијо“ телевизије Хепи, када је директор ЦЕАС Јелена Милић напала водитељку Ирину Вукотић, лажно је оптуживши да „није реаговала кад је др Војислав Шешељ говорио о томе да Јелена Милић има пицајзле“, иако Шешељ у тој емисији није рекао да баш Јелена Милић има пицајзле.