Пјотр Никитин, руски опозициони активиста обратио се редакцији нашег портала „Националист“ у којој је затражио да се прекине са нападима на њега, као и да жели да да изјаву о Чедомиру Стојковићу, председнику новоформиране политичке странке „Сви за Украјину“.

Изјаву Никитина преносимо у целости: „Већ дужи временски период, ми потлачени руски држављани који смо покушали да пронађемо сигурно уточиште у Србији, изложени смо хибридним нападима које за рачун режима у Кремљу изводи Чедомир Стојковић у народу познатији као Чеда подморница. Стојковић је директно одговоран за разбијање опозиционе платформе коју су руски и украјински држављани покушали да формирају у Србији. То је (не)човек који је денунцирао многе опозиционе активисте Кремљу и који је директно одговоран за тамничење наших истомишљеника, а који желе да Русијом завлада демократија“, оштро је иступио Никитин.

Иако редакција портала „Националист“ нема уважавања према политичким активностима Никитина, овом приликом му испољавамо јавну захвалност што се одважио, да упркос свим нашим разликама, храбро и објективно иступи у јавност и саопшти истину.

Оставите Коментар